Over ons

OVER ONS

De klant staat altijd bij ons centraal en wij denken altijd mee met de wensen van de klant. Onze flexibele werkhouding zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Dominus Milieutechniek B.V. is op 1 maart 2016 geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie conform de NEN / ISO 17020 en

NEN / ISO 17025. We onderzoeken, testen en rapporteren volgens de laatste normen.

Sindsdien zijn wij hard gegroeid met onze diensten; zoals het hebben van een eigen Scanning Electron Microscope en een asbestinventarisatiebureau (Dominus Ingenieurs B.V).WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klanten, zodat wij de klanten goed kunnen bedienen. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in de asbestwereld opgebouwd en kunnen daardoor goed meedenken met de klant.

PROFESSIONEEL TEAM

Al onze medewerkers hebben hun sporen al verdient in het werkveld. Wij hebben een flexibele en meedenkende werkhouding waarin de wensen van de klanten centraal staan. Door de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd kunnen wij ook goede adviezen en projectbegeleiding aanbieden.